Društvo študentov psihologije Slovenije DŠPS je prostovoljno, neprofitno in nepolitično združenje študentov psihologije s področja Slovenije. Osnovni cilji društva so izboljšanje kvalitete in pogojev študija psihologije, razširitev študija z obštudijskimi dejavnostmi, povezovanje in sodelovanje študentov psihologije ter mednarodno povezovanje in zastopanje študentov psihologije.

Društveni prostori se nahajajo na Filozofski fakulteti, natančneje v naši “kabinci” – tretja vrata na levem delu hodnika Oddelka za Psihologijo. V času uradnih ur ste tja vabljeni vsi – v naši kabini ni nikoli dolgčas! 🙂

E-mail naslov
info@dsps.si

FB stran:
www.facebook.com/drustvostudentovpsihologije.slovenije/

Instagram profil:
www.instagram.com/drustvo_studentov_psihologije/

Dostop do nas
V kolikor nas rabite, nam pišite na info@dsps.si ali direktno predsedniku (marko.sopar@dsps.si) oz. podpredsednici društva (ziva.petrovec@dsps.si), da se dogovorimo za termin srečanja v prostorih društva.

Transakcijski račun
Številka: 02010-0092247354
Račun je odprt pri Novi ljubljanski banki (NLB, Trg republike 2, 1520 Ljubljana)

Matična in davčna številka društva
Matična številka: 5993385
Davčna številka: 79442218

Odgovorna oseba
Predsednik Marko Šopar (marko.sopar@dsps.si)

Oglasna deska in mailing lista

Naša mailing lista: info-dsps@googlegroups.com (sporočila so moderirana in pridržujemo si pravico, da sporočila ne posredujemo, če ocenimo, da ni primerno za vse naročnike)

  • namenjena študentom in diplomantom psihologije
  • namenjena posredovanju informacij o s psihologijo povezanih dogodkih in obvestilih o prostih delovnih mestih, praksi, iskanju kontaktov, gradiva …

Oglašujemo tudi na oglasni deski. Za objavo na deski je potreben žig DŠPS (dobite ga v naši kabini).

Statut društva

statut_dsps.pdf
File Size: 624 kb
File Type: pdf

Download File